(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda yoshlar siyosatining mazmun-mohiyati, uning asosiy yo‘nalishlari hamda yoshlarni qo‘llab-quvvatlash bo‘yicha amalga oshirilayotgan islohotlar tahlil qilinadi. Shuningdek, yoshlarning jamiyatdagi o‘rni va ularning ijtimoiy faolligini oshirish masalalari yoritilgan.