(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda tarbiya jarayonining shaxs psixologiyasiga ta’siri, uning ichki tuzilishi hamda zamonaviy ta’lim tizimida barkamol shaxsni shakllantirishdagi o‘rni ilmiy-psixologik nuqtai nazardan tahlil qilinadi.