(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bugungi kunda ta’lim tizimining muhim bo‘g‘ini bo‘lgan inkluziv ta’lim jarayonida o‘qituvchilar duch keladigan qiyinchiliklar va ularning yechimlari haqida so‘z boradi. Maqolada imkoniyati cheklangan bolalar bilan ishlashda o‘qituvchining psixologik tayyorgarligi, dars o‘tishning metodik usullari hamda har bir bolaga individual yondashuvning ahamiyati sodda tilda tushuntirilgan. Shuningdek, maqola inkluziv sinflarda sog‘lom ijtimoiy muhitni yaratish bo‘yicha amaliy tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.