(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada axborot texnologiyalari asrida ota-ona va raqamli avlod (Alfa avlodi) o‘rtasidagi munosabatlar muammosi tahlil qilingan. Matnda virtual dunyoning bolalar psixologiyasiga salbiy ta’siri xalqaro statistik ma’lumotlar asosida yoritilgan. Shuningdek, muammoning yechimi sifatida buyuk mutafakkirlarning o‘gitlari hamda zamonaviy psixologlarning amaliy tavsiyalari ilgari surilgan.