(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada polimer kompozit materiallarning mexanik deformatsiyalarini sonli modellashtirish usullari, xususan chekli elementlar usuli asosida tahlil qilish va mustahkamlik ko‘rsatkichlarini o‘rganish asoslari ko‘rib chiqilgan.