(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida raqamli iqtisodiyotni rivojlantirishning hozirgi holati, ushbu sohaga oid qabul qilingan davlat dasturlari va "Raqamli O‘zbekiston – 2030" strategiyasining ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, iqtisodiyotning turli tarmoqlariga IT-texnologiyalarni joriy etishdagi mavjud muammolar va ularning yechimlari bo‘yicha takliflar keltirilgan.