(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida elektron axborot tizimlarining (EAT) joriy etilishi, ularning o‘quv jarayoniga ta’siri, afzalliklari va mavjud muammolari tahlil qilingan. Maqolada O‘zbekiston misolida raqamli ta’lim infratuzilmasining hozirgi holati yoritilgan hamda sun’iy intellekt, adaptiv ta’lim va immersiv texnologiyalar kabi istiqbolli yo’nalishlar ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot natijalari ta’lim tizimini modernizatsiya qilishda raqamli vositalardan samarali foydalanish zarurligini ko‘rsatadi