(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola STEM va STEAM ta’lim texnologiyasi haqida. STEAM ta’lim texnologiyasi va STEM ta’lim jarayonida fanlarni integratsiya qilish orqali tarbiyalanuvchilarni innovatsiyalarga yo‘naltirish uchun qo‘llaniladi. Bu texnologiyalar tarbiyalanuvchilarga ko‘p tomonlama qobiliyatlar o‘rgatishga yo‘naltirilgan bo‘lib, ularni muammolarni yechishga chaqiradi va o‘zlarining fikrlarini ifodalashga imkon beradi. STEAM ta’lim texnologiyasi dasturlari masofaviy ta’lim vositalaridan, robototexnika texnologiyalaridan va kodlash bilan bog‘liq dasturlardan foydalanishni o‘z ichiga oladi.