(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oiladagi nizolarning kelib chiqish sabablari, ularning psixologik xususiyatlari hamda bartaraf etishning samarali yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, sog‘lom oilaviy muhitni shakllantirishda muloqot madaniyati va psixologik yondashuvning ahamiyati tahlil qilinadi.