(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ota-onalar bilan ishlashda psixologik xizmatning o‘rni, uning ta’lim-tarbiya jarayonidagi ahamiyati hamda oila va maktab hamkorligini mustahkamlashdagi vazifalari yoritiladi. Shuningdek, ota-onalarga psixologik maslahat berish va sog‘lom oilaviy muhit yaratish masalalari tahlil qilinadi.