(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada psixologiya fanida Zigmund Freyd nazariyalarining o‘rni, ularning inson ruhiyatini o‘rganishdagi ahamiyati hamda zamonaviy psixologiyada qo‘llanish afzalliklari yoritiladi. Shuningdek, psixoanaliz nazariyasining shaxs rivojlanishi va psixologik yordam jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi.