(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oiladagi psixologik muhitning farzand tarbiyasiga ta’siri, uning shaxs shakllanishidagi o‘rni hamda sog‘lom oilaviy munosabatlarning ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, ijobiy psixologik muhit yaratishning asosiy omillari tahlil qilinadi.