(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik yoshidagi o‘quvchilarda egoizmning (o‘z manfaatini ustun qo‘yish) namoyon bo‘lishi, uning psixologik sabablari hamda ijtimoiy muhitga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, egoistik xulqni kamaytirish va ijobiy shaxsiy fazilatlarni shakllantirish usullari tahlil qilinadi.