(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarida uchraydigan xavotirlanish holatlari, uning kelib chiqish sabablari hamda psixologik bartaraf etish usullari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning emotsional barqarorligini mustahkamlashda oila va maktab hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.