(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar, erishilgan yutuqlar, mavjud muammolar hamda istiqboldagi rejalar yoritilgan. Jumladan, maktabgacha, umumiy oʻrta va oliy ta’lim tizimida olib borilayotgan oʻzgarishlar, zamonaviy pedagogik texnologiyalarning joriy etilishi, yoshlarning bilim olish imkoniyatlarini kengaytirish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim sifatini oshirish yoʻlidagi muammolar va ularni bartaraf etish boʻyicha istiqbolli yoʻnalishlar haqida fikr yuritilgan.