(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada adolatli ijtimoiy siyosat yuritishning mazmun-mohiyati, inson kapitalini rivojlantirishning jamiyat taraqqiyotidagi oʻrni hamda Oʻzbekistonda bu borada amalga oshirilayotgan islohotlar tahlil qilinadi. Shuningdek, aholining turmush darajasini oshirish, taʼlim va sogʻliqni saqlash tizimini takomillashtirish, yoshlarni qoʻllab-quvvatlash hamda inson manfaatlarini taʼminlashga qaratilgan davlat siyosatining ahamiyati yoritib beriladi.