(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada qizilo‘ngach divertikullari rentgenologik tashxislash masalasi keng yoritilgan. Divertikullar morfologiya, klinik ko‘rinishlar, tashxis usullari va rentgenologik tekshiruvlarning o‘rni va ahamiyati asosli tahlil etilgan. Qizilo‘ngach divertikullarining rivojlanish omillari, klinik simptomatika va rentgenogrammadagi belgilar to‘liq bayon qilingan. Shuningdek, zamonaviy rentgen metodlari, ularning afzallik va chegaralari xususiyatlari muhokama etilgan. Maqola so‘ngida klinik tajriba asosida rentgenologik tashxislash imkoniyatlari yuzasidan xulosalar ham ishlab chiqilgan.