(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda agrar munosabatlarning mazmuni, ularning bozor iqtisodiyotidagi funksiyalari, qishloq xo‘jaligi sohasida bozor islohotlari va O‘zbekiston agrobiznesida amalga oshirilayotgan modernizatsiya jarayonlari yoritilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalar, investitsiyalar va davlat siyosati orqali agrobiznesni rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlari tahlil qilinadi.