(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda yalpi talab va yalpi taklif tushunchalari, ularning iqtisodiyotdagi o‘rni hamda makroiqtisodiy muvozanatni ta’minlashdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, inflyatsiya, ishsizlik va iqtisodiy o‘sish jarayonlarida yalpi talab va yalpi taklifning o‘zaro bog‘liqligi tahlil qilingan.