(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada jamoat joylarida huquqbuzarliklarning oldini olishning zamonaviy usullari va vositalari tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar, profilaktik chora-tadbirlar, hamda huquq-tartibot organlarining faoliyatini takomillashtirish yo’nalishlari ko’rib chiqiladi. Jamoat xavfsizligini ta’minlashda innovatsion yondashuvlarning ahamiyati asoslab beriladi.