(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada tadbirkorlik subyektlari faoliyatida moliyaviy resurslarni shakllantirishning nazariy asoslari, manbalari va amaliy tamoyillari tahlil qilingan. Muallif O‘zbekiston sharoitida kichik biznes subyektlarining moliyaviy manbalarga kirish imkoniyatlarini, ularning o‘sish dinamikasini va mavjud muammolarni yoritgan. Maqolada shuningdek, 2019–2025-yillar uchun statistik ma’lumotlar asosida moliyaviy resurs manbalarining ulushi bo‘yicha jadval keltirilib, diversifikatsiya, barqarorlik va rentabellik tamoyillari asosida takliflar ishlab chiqilgan