(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda zamonaviy ta’lim tizimida keng qo‘llanilayotgan STEAM yondashuvining nazariy asoslari, uning boshlang‘ich ta’lim jarayonidagi ahamiyati hamda o‘quvchilarning kreativ va tanqidiy fikrlashini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, fanlararo integratsiya orqali bilimlarni hayotiy ko‘nikmalar bilan bog‘lash masalalari ham yoritiladi.