(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada kichik maktab yosh xususiyatlari, ularning psixologiyasi, bilish jarayonlari, irodaviy sifatlari, shaxslararo munosabati va muloqotchanligi, o’qish faoliyati kabi asosiy jihatlari hamda farzand tarbiyasi haqida aytib òtilgan fikrlar bilan hamtanishib chiqishingiz mumkin.