(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada tarbiyasi qiyin bolalar bilan ishlashning zamonaviy psixologik tajribalari, ularning xulq-atvoridagi muammolarni aniqlash va bartaraf etish usullari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.