(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘tish davridagi bolalarning psixologik xususiyatlari, ular bilan ishlashning samarali usullari hamda emotsional va ijtimoiy rivojlanish masalalari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixologik xizmatning hamkorlikdagi faoliyati tahlil qilinadi.