(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda emotsional holatlarning namoyon bo‘lishi, ularning psixologik xususiyatlari hamda ta’lim jarayoniga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, emotsional barqarorlikni shakllantirishda oila, maktab va psixologik xizmatning o‘rni tahlil qilinadi.