(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada psixologik xizmatning mazmun-mohiyati, jamiyat va ta’lim tizimidagi o‘rni, asosiy vazifalari hamda faoliyat yo‘nalishlari yoritilgan. Psixologik xizmatning shaxs rivojlanishi, ruhiy salomatlikni saqlash, ijtimoiy moslashuvni ta’minlashdagi ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, psixologik diagnostika, profilaktika, korreksiya va konsultatsiya ishlarining mazmuni ochib berilgan.