(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Surunkali charchash sindromi zamonaviy jamiyatda, ayniqsa tibbiyot oliygohlari talabalarida keng tarqalgan muammolardan biri hisoblanadi. Yuqori o‘quv yuklamasi, doimiy stress, uyqusizlik va psixoemotsional zo‘riqish ushbu sindromning shakllanishida muhim rol o‘ynaydi. Mazkur maqolada tibbiyot talabalari orasida surunkali charchash sindromining kelib chiqish sabablari, klinik belgilari, xavf omillari hamda profilaktika va davolash yo‘llari yoritilgan.