(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Embrional taraqqiyot — inson organizmining shakllanishidagi eng muhim va murakkab davr hisoblanadi. Aynan ushbu bosqichda barcha a’zolar va tizimlar paydo bo‘lib, ularning to‘g‘ri rivojlanishi kelajakdagi hayot sifati va sog‘lig‘ini belgilaydi. Mazkur maqolada embrional rivojlanish bosqichlari, homila a’zolarining kelib chiqishi, ularning morfofunksional shakllanishi hamda rivojlanishdagi buzilishlarning asosiy sabablari yoritilgan.