(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada xonadagi o‘simliklarning mikroiqlim ko‘rsatkichlariga hamda inson organizmiga ta’siri o‘rganiladi. Tadqiqotda o‘simliklarning havoni tozalash, namlikni me’yorlashtirish, zararli kimyoviy moddalarni yutish va kislorod ajratish xususiyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, ayrim o‘simliklarning allergik yoki toksik ta’siri ham ko‘rib chiqiladi. Natijalar shuni ko‘rsatadiki, to‘g‘ri tanlangan o‘simliklar ichki muhit sifatini yaxshilab, inson salomatligiga ijobiy ta’sir ko‘rsatadi.