(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang`ich sinf o`quvchilarining imloviy savodxonligini oshirishda zamonaviy texnologiyalardan, samarali interfaol metodlardan foydalanish to`g`risida so`z olib boriladi.