(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga “kasrlar” mavzusini o‘rgatishning samarali usullari yoritilgan. Kasr tushunchasini shakllantirishda ko‘rgazmalilik, amaliy mashqlar va hayotiy misollardan foydalanishning ahamiyati ochib berilgan. Shuningdek, o‘quvchilar tomonidan yo‘l qo‘yiladigan asosiy xatolar va ularni bartaraf etish usullari ko‘rib chiqilgan.