(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada matematika o‘qitish jarayonida innovatsion yondashuvlar, ularning ahamiyati, afzalliklari, matematika taʼlimini rivojlantirishning asosiy ustuvor yo‘nalishlari, ularni qo‘llash samaradorligi tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik texnologiyalar, raqamli vositalar, interaktiv metodlar orqali dars samaradorligini oshirish, innovatsion o‘qitish orqali esa, o‘quvchilarning mantiqiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirish, mustaqil o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini kuchaytirish usullari ko‘rib chiqiladi.