(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda uchraydigan stress holatlari, ularning kelib chiqish sabablari hamda maktab psixologi tomonidan ko‘rsatiladigan psixologik yordam masalalari yoritilgan. Shuningdek, bolalar va o‘smirlarda stressning namoyon bo‘lish xususiyatlari hamda uni bartaraf etish usullari tahlil qilingan.