(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning yosh xususiyatlarini inobatga olgan holda ular bilan samarali munosabat o‘rnatishning pedagogik va psixologik jihatlari yoritilgan. Boshlang‘ich, o‘rta va yuqori sinf o‘quvchilarining rivojlanish bosqichlari, ularga mos ta’lim va tarbiya usullari tahlil qilingan. Shuningdek, o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi ijobiy muloqotning ta’lim samaradorligiga ta’siri ochib berilgan.