(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Turk xoqonligining tashkil topishidan to inqirozga yuz tutishigacha bo’lgan davr haqida ma’lumot beradi. Turk xoqonligi vujudga kelishi jarayonlari, G’arbiy va Sharqiy Turk xoqonligiga ajralib ketishi hamda ushbu davrda aholining ijtimoiy-iqtisodiy hayoti kabilar yoritildi