(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola kesmalarning o’lchami sifatida qaralgan sonlar ustida arifmetik amallarni tahlil qiladi. Amallar bajarish xossalari va ularning matematik asoslari haqida ma’lumotlar taqdim etiladi.