(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda STEAM ta’limining nazariy va didaktik asoslari, shuningdek, ushbu yondashuvning maktabgacha va maktab ta’limi tizimidagi o‘ziga xos xususiyatlari tadqiq etiladi. 2020–2025-yillardagi asosiy tendensiyalar, jumladan, konstruktivizm, loyiha asosida ta’lim va raqamli texnologiyalar integratsiyasi orqali ta’lim sifatini oshirish masalalari tahlil qilingan.