(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda STEAM yondashuvining mazmuni, uning ta’lim tizimidagi ahamiyati hamda boshlang‘ich ta’lim jarayonida qo‘llashning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, XXI asr ko‘nikmalarini shakllantirishda STEAM texnologiyasining o‘rni haqida fikr yuritiladi.