(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda STEAM ta’lim texnologiyasining boshlang‘ich ta’limdagi o‘rni, uning o‘quvchilar tafakkurini rivojlantirishdagi ahamiyati hamda zamonaviy pedagogik jarayondagi afzalliklari yoritilgan. Shuningdek, STEAM yondashuvi orqali o‘quvchilarda kreativlik, mantiqiy fikrlash va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirish masalalari tahlil qilingan.