(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining kreativlik qobiliyatini innovatsion texnologiyalar vositasida rivojlantirish metodikasi yoritilgan. Ta’lim jarayonida interfaol metodlar, multimedia vositalari, ta’limiy o‘yinlar va raqamli texnologiyalardan foydalanishning pedagogik ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, innovatsion texnologiyalar asosida tashkil etilgan darslarning o‘quvchilarning mustaqil fikrlashi, ijodiy yondashuvi va faolligini oshirishdagi o‘rni ochib berilgan. Tadqiqot natijalari innovatsion texnologiyalar boshlang‘ich ta’lim samaradorligini oshirish bilan birga o‘quvchilarning kreativ salohiyatini rivojlantirishda muhim omil ekanligini ko‘rsatadi.