(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Sogʼlom turmush tarzi haqida soʼz borar ekan, bu atama, eng avvalo, sogʼliqni saqlash xodimlari faoliyati bilan bogʼliq tarzda tushuntiriladi. Аmmo,sogʼlom turmush tarzini shakllantirishda - tan va vujud, aql hamda idrok bevositaodamniki, unga bogʼliq boʼlgani uchun ham inson ruhiyati qonuniyatlari va sirlarini oʼrganuvchi fan boʼlmish psixologiyaning unga aloqasi bor.