(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bo‘lajak psixolog va uning obrazi, psixolog muloqotchanligiga qo‘yiladigan talablar va psixolog qanday bo‘lishi kerakligi yoritib berilgan. Shaxslararo muloqot funksiyalaridan foydalanish haqida to‘xtalib o‘tilgan.