(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining intellektual salohiyatini oshirishda STEAM (fan, texnologiya, muhandislik, san’at va matematika) ta’lim texnologiyasining ahamiyati va metodik asoslari yoritilgan. Tadqiqot davomida fanlararo bog‘lanishni ta’minlash, o‘quvchilarda loyihalash ko‘nikmalarini shakllantirish va nazariy bilimlarni amaliyotda qo‘llash usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, STEAM yondashuvi orqali darslarni tashkil etishning an’anaviy ta’limdan afzalliklari va o‘quvchilarning ilmiy dunyoqarashini kengaytirishdagi o‘rni asoslab berilgan.