(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida keng ommalashayotgan STEAM yondashuvini boshlang‘ich sinflardagi dars jarayonlariga integratsiya qilishning ilg‘or g‘oyalari va amaliy usullari tahlil qilingan. Boshlang‘ich ta’lim yoshidagi o‘quvchilarning mantiqiy, kreativ va tizimli fikrlash qobiliyatlarini loyiha asosida o‘qitish (PBL), vizual kodlash (ScratchJr), ob-havo kuzatuv stansiyalari hamda muhandislik modellarini (ko‘prik qurish) yaratish orqali rivojlantirish imkoniyatlari yoritilgan.