(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida raqamli transformatsiya jarayonining mohiyati hamda ushbu jarayonda direktorlarning boshqaruv kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari tahlil etiladi. Raqamli texnologiyalarni ta’lim tizimiga joriy etish sharoitida rahbarlarning zamonaviy bilim, ko‘nikma va malakalarga ega bo‘lishi zarurligi asoslab beriladi. Shuningdek, xorijiy tajribalar bilan taqqoslash asosida samarali boshqaruv kompetensiyalarini shakllantirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tiladi.