(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada logistika muvofiqlashtirishni ta’minlashda axborot texnologiyalarining ahamiyati muhimdir axborot, materiallar va xizmatlarning butun oqimini boshqarish uchun umumiy tizimli yondashuvini qo‘llash kerak yetkazib berish zanjiri a’zolarining maqsadlarini moslashtira oladigan axborot oqimi muvofiqlashtirishdir. Axborot almashinuvining maqsadi muvozanatni ta’minlash va yetkazib berish zanjirini barqarorlashtirishdir.