(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalari (OTM) sport infratuzilmasidan samarali foydalanishning iqtisodiy va pedagogik ahamiyati tahlil qilingan. Sport inshootlarini to‘g‘ri boshqarish, xarajatlarni optimallashtirish va ulardan foydalanish koeffitsiyentini oshirish orqali OTM byudjetiga qo‘shimcha daromad keltirish hamda talabalarning jismoniy tarbiya sifatini yaxshilash masalalari ko‘rib chiqilgan.