(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Multimedia texnologiyalari: Zamonaviy video tahrirlash dasturlari tahlili va kompyuter montajlari.Ushbu tizimda zamonaviy multimedia texnologiyalarining tarkibiy qismi bo’lgan video tahrirlash jarayonlari, chiziqsiz montaj (LE) tizimlari va texnik texnik atroflicha tahlil qilingan. Dastur Adobe Premiere Pro, DaVinci Resolve va CapCut kabi dasturlarning funktsional farqlari, apparat qismiga (hardware) qo’yiladigan talablar va videoga berishning fundamental bosqichlari yoritilgan. , sohada sun’iy intellekt texnologiyalarining qo’llab-quvvatlanishiga yordam berishni nazorat qilish bo’yicha amaliy tavsiyalar berilgan.