(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada biologiya darslarida ekologik tarbiyani shakllantirishning ahamiyati, o‘quvchilarda ekologik ong va madaniyatni rivojlantirish usullari hamda zamonaviy pedagogik texnologiyalarning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, ekologik muammolarni biologiya fanini o‘qitish jarayoniga integratsiya qilishning samarali jihatlari tahlil qilingan.